About Me

Hey welkom op mijn blog,
Ik ben Ande en ben 14 jaar oud. Mijn blog ben ik gestart door een schoolproject. Bij mij op school hebben we een vak genaamd "Motivaktie" bij dit vak mogen we zelf een project verzinnen van een bepaalde tijd dat je aan het eind moet presenteren. Ik werd geïnspireerd door Teske van teskuh.nl ik vond en vind haar nog steeds heel leuk schrijven en leuke filmpjes maken. Ook ontdekte ik naast Teske ook nog Mascha van beautygloss.nl Vera van veracamilla.nl en Serena van beautylab.nl waardoor ik in het beauty wereldje terecht ben gekomen.


Nog even wat meer over mezelf
Ik ben dus zoals ik eerder vertelde 14 jaar oud. Ik zit in 3 havo/vwo en ik woon in Utrecht met mijn vader,  moeder, en mijn 2 katten in een oud hofje net buiten het centrum van Utrecht. Ik vinzwem bij Vinzwemmen Utrecht, voor meer informatie over vinzwemmen kun je hier terecht: http://www.uzsc-vinzwem.nl/.

Zoals ik net heb gezegd woon ik in een hofje, het is heel leuk en gezellig wonen, omdat iedereen elkaar heel goed kent heb ik heel veel contact heb en buiten speel met mijn buurkindjes. Ook ben ik het oudste kind in het hele hofje waardoor ik wat bij verdien met oppassen. Het liefste zou ik eeuwig hier willen wonen omdat het gewoon zo gezellig is omdat we ook ieder jaar een tennis toernooi hebben, en als het WK voetbal aanbreekt kijken we met het hele hofje midden op straat naar voetbal waarna we met z'n allen gaan barbecueën wat heel gezellig is.

Ik hoop dat jullie nu wat meer over mij weten, en vergeet zeker niet eens rond te snuffelen tussen al mijn artikelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten