woensdag 31 oktober 2012

Polyvore

Ik wil jullie graag iets vertellen over de site Polyvore.

Polyvore is een site waar je kleding collages kunt maken. Het is heel gemakkelijk om er een te maken.
Ik zal jullie uitleggen hoe het in zijn werk gaat.


Als eerste kies je een template, deze zijn door andere leden van polyvore gemaakt (je kan ook een eigen template maken) dit is de basis van je collage.zo ziet het er uit als het begint, zoals je ziet zijn er vakjes waar dingen in staan zoals dress, jewellery, schoes, bag en beauty. Er kunnen ook andere dingen in staan. Aan de zijkant zijn er allemaal categorieën waar je uit kan kiezen.

Als je op een van die categorieën klikt krijg je allemaal plaatjes van kleding stukken te zien, rechts bovenin kan je een kleur kiezen en dan krijg je al die items met die kleuren. Op dit plaatje heb ik voor de oceaan blauw gekozen. Het item wat je wil toevoegen in je collage sleep je naar het vak waar je het wil hebben. Dan staat dat item er in, dit doe je zo bij alle items tot dat alle vakken gevuld zijn.

Als je klaar bent druk je links boven op [publiceer], als je een account hebt op polyvore (wat heel makkelijk aan te maken is) wordt die in galerij van je account gezet.

Als je op [publiceer] hebt gedrukt krijg je dit te zien, dit vul je allemaal. 
Bij titel zet je de naam van je collage neer. Daaronder de omschrijving, hierin kan je iets neerzetten maar het is niet verplicht. Daaronder weer de categorie, deze is verplicht. Weer daaronder kan je taggs toevoegen en daaronder kan je (als je een account hebt) het delen via twitter, facebook, tumblr en andere social media. Als je dan weer op [publiceer] drukt staat je collage online.

 Dit kan je dus met polyvore, ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten