dinsdag 28 augustus 2012

School picknick succes of niet?

Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik appelflappen gebakken voor een picknick voor school. Die picknick was vandaag. Helaas was het niet zo'n succes.

We dingen in de schooltuin zitten met allemaal lekkere dingen die we zelf mee hadden genomen, we zouden spelletjes gaan doen zoals 'de weerwolven van wakkerdam'.
Ik ging samen met 4 andere meisjes aan de picknick tafel zitten omdat we niet in het gras wouden gaan zitten. Ik had appelflappen en popcorn. iemand die had pizzabroodjes gemaakt, iemand had fruitspiesjes en dan hadden we ook nog bastogne koekjes of kandij koeken, hoe je het ook mag noemen.

Na een appelflap, 2 fruitspiesjes, 2 koekjes en 2 pizzabroodjes zat iedereen wel vol en we gingen gewoon praten. 5 minuten laterkwam er een donkere lucht aan en we begonnen druppels te voelen. We gingen naar onze mentor om te vragen of we naar binnen mochten. We gingen naar binnen net zoals alle andere van de school. We moesten naar ons lokaal gaan en daar werd ons verteld dat we nu naar huis mochten en dat we een andere keer als het wel mooi weer was de picknick een keertje opnieuw gingen doen.
Dat was het einde van onze picknick.

Het was dus niet echt een succes, hopelijk gaat het de volgende keer beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten