donderdag 19 september 2013

Onesies!!!

Hey,
je kent ze vast wel, of je hebt ze vast ook wel ergens gezien. Maar in dit artikel gaat over ONESIES!!! Ik heb er zelf nog geen een, maar volgens mij zijn het echt de ideale chill dingen om lekker na school mee op de bank te hangen. Je kan ze tegenwoordig overal vinden, als je hele aparte hebt zou ik al snel op Ebay kijken. Maar wat zijn nou echt bestaande winkels waar je ze kan kopen??


Ik ging laats even kijken en kwam bij de New Look en Boohoo heel veel leuke tegen!


New Look Onesies

Dit zijn de onesies van de New Look. Zoals je ziet zijn het alleen maar leuke printjes zoals hartjes, aztec, zoen lippen, luipaard printen nog een paar. Deze vind ik heel leuk en zijn ook nog eens betaalbaar! Ze zijn ongeveer tussen de €19 en €27 euro. Ik heb er zelf nog geen een maar een van mijn vriendinnen heeft er wel een en is er SUPER blij mee. Hij is heel lekker zacht, volgens mij is hij van fleece gemaakt. Ze zijn dus lekker warm voor in de winter.


Boohoo Onesies
En dit zijn de Onesies van Boohoo. Deze zijn tussen de €22 en €45 euro in. En zoals je ziet hebben ze hier de Onesies met dieren zoals een eenhoorn, bij en leeuw. Maar natuurlijk hebben ze ook gewone (saaie) met alleen een printje. Maar hier hebben ze dus van die dieren onesies. Dus als je die zoekt kan je bij de Boohoo terecht, ze zijn dan wel ietsjes duurder dan bij de New Look maar die dieren onesies vind ik ook verschrikkelijk cool! In totaal heeft de Boohoo wel 55 onesies dus waarschijnlijk kan je daar goed terecht. 

En natuurlijk heeft de primark ook vaak wel goedkope onesies, maar niet iedereen woont dicht bij een Primark, ik woon bijvoorbeeld in Utrecht dus als ik naar de primark wil gaan voor een onesie is mijn treinkaartje duurder dan de onesie zelf. Als je wel een primark in de buurt heb neem daar dan ook zeker een kijkje! En als je geen leuke bij de primark hebt gevonden en bij de New Look of Boohoo ook niet, dan zou ik gaan kijken op Ebay en Asos, daar hebben ze ze ook zeker weten!

Hope you enjoyed :)
xoxo

1 opmerking:

  1. Leuke dieren onesies nu ook te koop op http://www.beaulino.be/onesies.html
    Gratis verzending naar NL en BE

    BeantwoordenVerwijderen